Panaszbejelentés

Sérelmek és jogsértések bejelentése

A STETTIN-HUNGARIA Kft számára a jogszabályoknak megfelelő magatartás, valamint a vállalat és munkatársaink védelme a helytelen és jogellenes magatartással szemben az első számú prioritás.

A jogsértésekből eredő gazdasági következmények, hírnévvesztés nemcsak a vállalatot károsítják, hanem munkahelyeket is veszélyeztetnek. Jelentésével Ön aktívan támogat bennünket a jövőbeni jogsértések és visszaélések megelőzésében.

Önnek ezért lehetősége van arra, hogy a szakmai tevékenysége során tudomására jutott sérelmeket és a munkatársaink által elkövetett visszaéléseket (törvények vagy belső szabályzatok megsértése) a megfelelésért felelős tisztviselőnek levélben, e-mailben, telefonon, személyesen vagy az alábbi linken keresztül (akár névtelenül is) jelezze.

Bejelentését a HABAU GROUP platformján keresztül teheti meg.

A vállalat menü alatt az ÖSTU-STETTIN Hoch- und Tiefbau GmbH megjelölése után lesz a STETTIN-HUNGARIA Kft is kiválasztható.

Cégünk számára központi jelentőségű a bejelentő védelme, ezért a bejelentést bizalmasan kezeljük. Ez nem jár megtorlással vagy egyéb negatív következménnyel a bejelentő számára.