Tevékenységek

Építőipari generálkivitelezés

A STETTIN-HUNGARIA Kft tevékenysége elsősorban a magasépítőipari generálkivitelezésre terjed ki. A társaság főként a Dunántúlon, valamint Budapest és vonzáskörzetében dolgozik, renferenciái között megtalálhatók társasházak, középületek, kereskedelmi és ipari létesítmények kivitelezése és műemléképületek felújítása. Az elmúlt időszakban már Kelet-Magyarországon is indultak projektek.

A kivitelezés magas színvonalának tudható be az is, hogy egyre gyakrabban találhatók a megbízók között visszatérő megrendelők .

Kirendeltség

A budapesti kirendeltség (Budapest XI. kerület, Dombóvári út 9.) 2002 óta működik. Elsősorban nagyobb lakóépületek, ipari és kereskedelmi létesítmények építésében vesz részt. A társaság a budapesti kirendeltségéről koordinálja a fővárosi és közép-magyarországi élelmiszer áruházak építését, a társasházak kivitelezését  és kereskedelmi projektek lebonyolítását.

Bérbeadás

A STETTIN-HUNGARIA Kft 8 hektáros, iparvágánnyal és teljes infrastruktúrával ellátott iparterülettel rendelkezik Sopronban. A területen különböző méretben 14 ipari, illetve üzemcsarnok található, amelynek 70 százalékát a társaság bérbeadással hasznosítja. A STETTIN-HUNGARIA ezzel számos kis- és középvállalatnak ad otthont, amelyek közül több vállalat székhelyként is használja az iparterületet.

Alagútzsalu-rendszerek

A zsaluépítő üzemben közúti, vasúti alagutak és metróalagutak építéséhez szükséges fém zsaluszerkezetek gyártása történik. Magas minőségi követelményeknek kell megfelelniük, ezért a gyártás során folyamatosan minőségellenőrzéseket végeznek és a késztermék is szigorú ellenőrzésen esik át. A gyártást magasan képzett fémszerkezet-lakatosok, valamint minősített hegesztők végzik. A zsaluszerkezeteket Ausztriában tervezik, a nyersanyag helyszínre szállítását követően az egyedülálló technológiai folyamatokat igénylő munkák a soproni zsaluépítő üzemben kerülnek elvégzésre. A gyártást követően a késztermék vagy visszaszállításra kerül Ausztriába, vagy közvetlenül a rendeltetési helyére. Az egyedülálló technológiát az is tükrözi, hogy számos európai projekten (mint pl. csehországi metróépítés, alagútépítések Ausztriában és Németországban) kívül Ausztráliában egy földalatti vasúti alagút építéséhez készültek Sopronban a zsaluanyagok.