Bemutatkozás, filozófia

Magunkról

A STETTIN-HUNGARIA Magas- és Mélyépítőipari Kft nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amelynek tevékenysége kiterjed az építőipari generálkivitelezés teljes szolgáltatási körére.
A társaság központja Sopronban, a Somfalvi út 14. szám alatt a saját 8 hektáros ipartelepen található. A STETTIN-HUNGARIA Kft tevékenységi köre 1997-től kibővült az alagútzsalu-rendszerek és az építőipari lakatosszerkezetek gyártásával. E tevékenységhez is kitűnő hátteret biztosít a társaság folyamatosan korszerűsített gépparkja.
Kirendeltsége működik a fővárosban, Budapest, XI. kerület, Budaörsi út 125/A sz. alatt.
A kivitelezői tevékenység során a társaság az építőmesteri munkákat saját, jól képzett szakembereivel, a szakipari munkákat – több éves kapcsolat és együttműködés során kialakult – alvállalkozói körrel végzi.  Ismert és nagy projektek kivitelezése is bizonyítja társaságunk színvonalas tevékenységét.

A társaság múltja

A társaság 1993-ban Magyarországon került bejegyzésre 55 millió forint jegyzett tőkével, miután a Stettin Hoch- und Tiefbau Unternehmung megvásárolta a Győr-Moson-Sopron Megyei Állami Építőipari Vállalat soproni építésvezetőségének telepét. A STETTIN-HUNGARIA Magas- és Mélyépítőipari Kft az osztrák ÖSTU-STETTIN GmbH 100 százalékos tulajdonában van. A társaság a régió meghatározó építőipari cége, munkáit versenytárgyalásokon és közbeszerzési pályázatokon nyeri el.

Minőség

1998-ban kezdődött meg társaságunknál az ISO 9002 minőségügyi rendszerre a felkészítés, ennek bevezetése, a minőségi audit 1999 második félévben megtörtént, 2002. február hónaptól a társaságnál az ISO 9001 minőségirányítási rendszer került bevezetésre. Társaságunk a környezetért való felelősségvállalást az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer bevezetésével is tanúsítja. Társaságunk nagy gondot fordít a munkahelyi egészségmegőrzésre és a biztonságos munkavégzésre, ezért határoztuk el az MSZ 28001:2008 szabvány szerinti Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerének (MEBIR) bevezetését és alkalmazzuk működésünk során jelenleg is az ezt helyettesítő MSZ 45001:2018 szabvány előírásait.