Alkatrészgyártó csarnok bővítése és új készáru raktár építése

Ipari létesítmények

Megbízó: ROTO-ELZETT CERTA Vaslatgyártó és Kereskedelmi Kft
Projekt: Alkatrészgyártó carnok bővítése és új készáru raktár építése

I. ütem Építésre kerűlt egy alkatrészgyártó csarnok, és tmk műhely kétszíntes iroda blokkal 3800 m2-en (sajtoló gépek számára kihordó szallag alagúttal) és egy 970 m2 nyitott rakodó udvar. Kehelyalapok és talpgerendákkal történt az alapozás. Acélszerkezetes csarnok szendvicspanel oldalfallal, a tető pedig 16 cm vtg szigetelést és PVC vízszigetelést kapott. Kéregerősített fugamentes ipari padló kerűlt a komplett csarnokba
Komplett csarnok szellőztettet és klimatizált.
Az új épületrész külön tűzszakaszba tartozik ezért egy 30 cm vtg Y-tong tűzgátló fallal, három darab tűzgátló tolókapuval, PVC gyorskapuval lett elválasztva.

II. ütem PPL raktárcsarnok 3900 m2-en és 5 állásos dokkoló 700 m2 építése.Kehelyalapok és talpgerendákkal történt az alapozás. Acélszerkezetes csarnok szendvicspanel oldalfallal, a tető pedig 16 cm vtg szigetelést és PVC vízszigetelést kapott. Kéregerősített vágott ipari padló kerűlt a csarnokba. A raktárba került kialakításra egy kétszíntes iroda rész vizesblokkal. Az új épületrész külön tűzszakaszba tartozik ezért egy 30 cm vtg Y-tong tűzgátló fallal, tűzgátló tolókapuval és PVC gyorskapuval lett elválasztva.
Kerűlt kialakításra 5 darab szigetelt kamion dokkoló.
A raktárhoz tartozott egy 100 m3-es tűziviz tároló és egy 25 férőhelyes parkoló.